Рамен набуває все більшої популярності серед львів’ян. Цей суп із локшиною сподобається всім, хто любить азійські страви та втомився від суші чи місо-супів. А ще рамен дарує тривале насичення без зайвих калорій. Бажаєте скуштувати? Зверніть увагу на рамен NOA Львів. Ця мережа відома якістю своїх страв.
Таємниці приготування рамену
Основою рамену є бульйон. Його варять упродовж кількох годин, щоб досягти характерного смаку. Легкий овочевий бульйон можуть варити 3 години, тоді як бульйон на кістках варять протягом 12 годин. Найчастіше бульйон готують на кістках, рибі або соєвому соусі. Готовий відвар має оригінальний насичений смак.
До бульйону додають спеціальну пружну локшину, м’ясо або рибу, яйце, водорості, гриби шиїтаке та інші складники. Приправляють рамен імбиром, часником або перцем чилі. Втім, бувають і негострі варіанти. Спробувавши рамен хоч раз, ви будете замовляти його знову і знову.
Унікальні смакові поєднання
Рамен – калорійна і багатокомпонентна страва. Він містить багато різних інгредієнтів. Складниками рамену можуть бути:
- маринована телятина;
- курка теріякі;
- лосось або морська форель;
- паста місо;
- пшенична локшина;
- кокосове молоко;
- арахісова паста.
Сучасні кулінарні тенденції дозволяють експериментувати із компонентами рамену. Тому кожен заклад додає у суп щось своє: карамелізовану цибулю, рисові пластівці, соус шрірача тощо. У деяких закладах склад страви можна формувати під час замовлення. Ця можливість особливо корисна, якщо ви не споживаєте певні продукти.
З класичних поєднань виділяють м’ясний рамен. У нього додають тушковану в соєвому соусі свинину, овочі та мідії. Така комбінація м’яса і морепродуктів характерна для сучасної азійської кухні. Якщо ви любите більш зрозумілі поєднання, спробуйте рамен з куркою та локшиною.
Овочі надають рамену хрусткості. Овочі можуть бути вареними чи смаженими. Водорості, гриби шиїтаке і паста місо роблять страву солодко-солонуватою. Вони також додають супу текстурності.
Де можна спробувати рамен?
Рамен подають у різних закладах Львова. Традиційні ресторани здивують вас автентичною атмосферою та оригінальною подачею. Сучасні ресторації сподобаються більшості. Вони мають мінімалістичний інтер’єр та різноманітне меню. У закладах стрітфуду можна перекусити раменом на ходу або замовити суп для самовивозу.
Багато львів’ян замовляють рамен із доставкою. Страву доставляють у спеціальних контейнерах, які утримують тепло. Ви можете також вибрати бажаний час доставки. Доставка – оптимальний варіант для всіх, хто бажає насолодитися супом вдома чи на роботі.