Євген Клопотенко розповів, чим пригощав держсекретаря США Ентоні Блінкена

Євген Клопотенко та Ентоні Блінкен.

11 вересня до Києва з візитом прибув держсекретар Америки Ентоні Блінкен. Разом із делегацією він відвідав ресторан української кухні «100 років тому вперед», де їх гостинно зустрів шеф-кухар Євген Клопотенко. Американські гості скуштували традиційні страви України.

Як повідомляє Studway з посиланням на «NV», Клопотенко поділився у соцмережах кадрами візиту та розповіддю про обід, зазначивши, що мав нагоду поспілкуватися з американським держсекретарем. На одному зі знімків шеф-кухар жартівливо зазначив, що під час розмови намагався переконати Блінкена підтримати Україну далекобійною зброєю.

«Просто держсекретар США Ентоні Блінкен. Сьогодні просто поїв у «100 років тому вперед».Тим часом я переконував його, що потрібно вже приймати правильні далекобійні рішення»,

– прокоментував публікацію Клопотенко.

Євген Клопотенко. Фото – x.com.

Кулінар поділився, що саме подавали на стіл делегації. Гості скуштували знаменитий український борщ, копчені груші, верещаку, качану кашу, домашню олію зі спеціями, закуску з білого буряка, крафтовий хліб та квас.

«Надзвичайно зацінили»,

– підсумував Клопотенко, натякаючи на те, що американські гості високо оцінили українські смаколики.

Нагадаємо, раніше Клопотенко заявив, що звільняє працівників за спілкування російскою мовою.

Ваш гід у світі розваг та відпочинку, завжди готова розкрити секрети відмінного відпочинку та запропонувати ексклюзивні розважальні ідеї.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *