Як кафе та ресторани Києва прийматимуть відвідувачів всередині

daan-evers-tKN1WXrzQ3s-unsplash (1)Заклади громадського харчування у Києві тепер можуть приймати гостей всередині приміщень, проте деякі обмеження залишаються.

Про це йдеться у розпорядженні КМДА від 22 червня.

Так, увійти до закладу можна лише у супроводі персоналу і в масці.

За одним столиком може сидіти чотири людини (діти до 14 років не рахуються). Дозволена ідстань між столиками – не менше півтора метра.

Черги до туалету заборонені.

Також не дозволили відкривати дитячі кімнати, буфети самообслуговування та готувати їжу на відкритих кухнях.

Меню має бути безконтактне або одноразове. Після взаємодії з клієнтом меню треба утилізувати.

Згідно з правилами, гостей обслуговують у масках, окулярах і рукавичках.

Також КМДА прописало вимоги щодо миття посуду.

Багаторазовий посуд потрібно мити виключно за високої температури у посудомийній машині.

Одноразовий посуд має бути з паперу або картону – про пластик не згадують.

Інші елементи посуду – прибори, соломинки, мішалки – мають бути в індивідуальній упаковці.

Детальніше про нові правила за посиланням.

Нагадаємо, в Україні дозволили ЗНО: розповідаємо, яким воно буде.

Помилка в тексті? Виділи її, натисни Shift + Enter або клікни тут.

comments powered by Disqus