Український стартап почав продавати м’ясо із рослин

EMA-burgerУкраїнський стартап Eat me at запустив виробництво рослинного м’яса на основі соєвого білка.

Смаком продукт майже не відрізняється від звичайного фаршу. З нього можна приготувати будь-яку страву: бургери, тако, роли, фрикадельки чи котлети.

У своєму складі м’ясо містить потрібну кількість білків та вуглеводів, а також вітаміни та амінокислоти.

Над продуктом засновник Eat me at Андрій Черуха працював два роки: він познайомився із технологами з різних країн, зробив сотні тестів та випробував різні рецепти фаршу.

У складі українського рослинного м’яса є вода, соєвий білок, соняшникова та кокосова олія, картопляний білок, буряковий сік, натуральні ароматизатори та інші інгредієнти.

Одна упаковка фаршу на 350 грам коштує 160 грн і містить близько 900 ккал.

Eat me at доставляють заморожений фарш у термобоксах. Після розпакування його можна зберігати не більше двох днів.

Замовити фарш на рослинній основі можна за посиланням.

Нагадаємо, вчені рекомендують зменшити споживання м’яса тварин для збереження планети.

Помилка в тексті? Виділи її, натисни Shift + Enter або клікни тут.

comments powered by Disqus